Spring naar bijdragen

deltaromeo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Contact Methods

  • Website URL
    http://

deltaromeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn '88 XJ start niet meer, en ik vermoed dat het de startmotor is: een tijdje terug deed die al wat rommelen bij het starten, maar na wat schudden met de auto of aanduwen sloeg die ie wel weer aan. Nu gebeurt er bij het starten helemaal niks meer behalve een vaag klikje. Accu is goed en vol, daar ligt het niet aan. Verschillende mensen hebben al aangeraden een ram op de startmotor te geven. Wil ik best doen, maar....ik weet niet waar die zit! Iemand een plaatje van de motor met uitleg of iets dergelijks? dank!
  2. Dank, heb inderdaad een reeks losse bouten op het blok weer vastgezet, die zaten los!
  3. Hallo, ik heb een Cherokee Pioneer uit '88. Sinds enige tijd is er een hoge, schrille felle fluittoon in de motor te horen. Soms zacht, soms ook heel hard. Ook is het niet altijd, maar het wordt wel steeds vaker. Het is alleen de horen als ik het gas los heb, dus bij stationair draaien of met de koppeling in (jaja, handgeschakelde bak...). Enig idee wat dit zou kunnen zijn, en hoe er vanaf te komen? Dank, Maarten
  4. Hallo, mijn multiriem is half doorgesleten, is dit heel erg of kan ik wel even mee doorrijden? Bovendien ben ik nog op zoek naar een goede klusser die mijn cherokee pioneer uit '88 eens goed onderhanden kan nemen want hij stort bijna in. Is er hier iemand die iemand kent? Dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...