Spring naar bijdragen

kluk kluk

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door kluk kluk geplaatst

  1. Okay, ik ga de sensor dus vernieuwen. Ondertussen slaat de motor tegenwoordig na een beetje opwarmen regelmarig af. Zelfs bij langzaam rijden en gas loslaten. ( best link; gauw in neutral en opnieuw starten). De motor loopt dan ook slecht en er is duidelijk iets met de inspuiting want je ruikt de bezine en rook. Als de motor op temperatuur is is er verder geen probleem meer. Zal er ook wel mee te maken hebben. We wachten het af tot sensor vernieuwd is. Thanks anyway voor het advies.
  2. hoi heren; mijn kluk kluk ( ZJ '97) geeft ook aan "coolant sencor bad". Volgens m'n boek zitten er 2 (!) sencors in. ik zie er maar één ! . De motor loopt ook niet zo mooi meer als vroeger. Volgens een "kenner" draait de motor nu op een noodcircuit. Klopt dat ? Alle ellende is begonnen toen ik een keer met een lege accu stond. (binnenverlichting) Tevens; achter de bijrijders-stoel is het zeiknat. Moet van de airco zijn. Wat te doen ? Ook als ik een snelle rechterbocht neem krijg ik een plens koud water over m'n voet. zwarte bak onder het dashboard rechts-onder is ook kletsnat. airco-leiding onder de kap word ook koud als de airco uit staat. Klopt dat ? Help !
  3. XJ is gelukkig weer ZJ !

  4. kluk kluk

    sleurhaak.

    je hebt gelijk, bedankt voor de tip ! Ga er volgende week heen om te passen/monteren
  5. kluk kluk

    sleurhaak.

    Wie o Wie heeft ergens onder de kaptafel een 2e hands trekhaak voor een cherokee xj van '97 liggen. Ik wil 'm graag bij je weghalen, tegen een schappelijke geldelijke vergoeding natuurlijk. Kabels en stekkerdoos hoeven er niet op te zitten want schijnbaar heeft er vroeger wel een haak onder gezeten want die stekkerdoos hangt er nog onder! Vol verwachting klopt mijn hart ! groeten; Kluk Kluk. Hooggeachte mede 4X4 rijders; hartelijk dank voor jullie medewerking. Ik heb inderdaad een haak gekocht bij Brabant4X4 ! Voor slechts €50,-- ( +40 liter benzine hahaha, lekker goedkoop!)
  6. kluk kluk

    Plaaaaaatjes

    En daarom heet mijn cherokee "kluk kluk" ( van pipo de clown)
  7. Okay, gaan we doen. Je hoort van me. ( ben niet zo technisch dus, maar ga het proberen) groeten; Loek..
  8. Klinkt simpel. maar ik zie er tegenop als tegen een verhuizing. Ik wil je graag uitnodigen om dit hier te doen voor me. Of bij jou natuurlijk. En dat hoeft echt niet voor niks ! Ik woon in Monnickendam dus om de afstand lachen we toch ? mijn telefooon nummer is 0299 - 655772. mijn mobiel is kapot helaas.Spreken we wat af ? Ik heb geen haast zolang het boven de 7 graden is.
  9. Hey friends, sinds december doet de verwarming van mijn grand cherokee '97 het niet meer. Volgens de dealer is er een klep kapot. De computer geeft wel een signaal naar die klep maar die reageert dus niet. Vraag ; WAAR zit die klep. Kan je daar een beetje bij. Oftewel, moet het HELE dashboard eruit zoals de dealer zegt ( ? 1200, -- kassa !), of is er een andere optie ??? ter informatie nog; kachel(climat control) ging eerst niet uit....PFHHHH, en daarna niet meer aan....BRRRRR. (gelukkig hebben we een zachte winter.maar de condens blijft toch hé) Is er een tekening ergens/ suggesties/ HELP !! ( mijn vrouw krijgt het koud; en dat willen we niet natuurlijk !) groeten van Kluk Kluk.
  10. ik zal kijken of het overal nat word maar dacht het niet, alleen l.v.
  11. hoi Jongens, (en misschien wel meiden!) Ik heb een probleem met mijn '97 Grand Cherokee 5.2 ltre V8, welke sinds augustus in mijn bezit is. Vorige week ondekte ik dat het onder mijn extra mat drijf nat is. Groot probleem is dan ook dat al de ramen dan vreselijk beslaan met deze lagere temperaturen. Maar zowieso is het natuurlijk niet goed als het daar ( bij de pedalen) nat is. Nu ontdekte ik dat aan de bovenkant van mijn voorruit een opening in het raamrubber zit.( bij de linker raamstijl ) Kan dat er iets mee te maken hebben of moet ik de oorzaak ergens anders zoeken. Hoop dat iemand raad weet want is knap irritant en een Jeep moet aan de buitenkant nat worden, niet binnen ! (misschien) Probleempje 2; bij +/- 80 km/u op z'n cruise-control merk ik dat de overdrive regelmatig zachtjes "loslaat"; de snelheid verandert niet maar je ziet en voelt dat het toerental een 200 toeren stijgt en weer terugvalt. Is dit normaal of moet ik de bui al zien hangen ? Verder een beer van een wagen, heerlijk. alleen de kosten hé. maar dat weet je als je er één koopt. Groeten en bij voorbaat bedankt voor de eventuele reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...