Spring naar bijdragen

wijk

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

wijk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ok, goed idee. Heb je toevallig ook een meeladres waar ze op reageren?
  2. bedankt beest, Dit had ik al ergens gelezen maar de dealer houdt vol dat hij de juiste software heeft. Ook heb ik gelezen dat je de bcm na wijziging moet resetten, ook dat had de dealer na wijziging gedaan. Nog andere suggesties?
  3. Bij mijn import grand cherokee uit Dubai gaat er continu een alarm af wanneer ik boven de 130 km/h. Het is het zelfde geluid als je deur open staat en de sleutel zit nog in het contact. Inmiddels hebben 2 dealers en poging gedaan het alarm af te zetten. De dealers hebben de regiocode van gulfstaten gewijzigd in regiocode europa, daarmee zou het alarm uitgeschakeld zijn. Echter het Dubai alarm is hardnekkig en nog steeds gaat het alarm boven de 130 km/u af. Zelf heb ik de nederlandse importeur om advies gevraagd,zij kwamen ook niet verder dan het wijzigen van de regiocode. Wel heeft een dealer me toegezegd contact op te nemen met jeep amerika om ze te vragen hoe je het alarm uitzet. Maar van de dealer hebik nog nets gehoord. Iemand een idee hoe je dat alarm afzet?
  4. IK kan dat pingelding er wel uittrekken maar pingelt dat ding ook niet voor andere meldingen?
  5. Ok, bedankt. Ik zal het de dealer vragen. Nog suggesties voor een goede dealer in de buurt van Utrecht?
  6. Het is niet in te stellen in de boordcomputerdat. Het geluid komt uit dezelfde unit als waar het alarm voor de gordels vandaan komt. Wat is een obd? Kan je dat zelf instellen of moet dat door en dealer gebeuren?
  7. Hallo, ik ben sinds kort in het bezit van een Grand Cherokee 4.7l, het gaat om een import auto uit Dubai (made in USA). Ik heb de volgende vraag: wanneer ik 130 km/u of sneller rijd gaat er continu een irritant alarm af. Weet iemand hoe je dat uitschakeld?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...