Spring naar bijdragen

Precious

Forum member
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Precious geplaatst

  1. Slotje mag er op! Hij is verkocht.
  2. Up ! Nu in prijs verlaagd !!! Vraagprijs 8750 euro
  3. Te koop : Mooie belastingvrije Jeep Wrangler YJ 1987 Wegens beeindiging van de hobby , biedt ik hierbij mijn mooie Wrangler aan.De auto valt in de overgangsregeling oldtimer, dus wegenbelasting 120 euro per jaar, reeds betaald voor 2018.4,2 6-cil. lijn motor en soepel lopende automaat op geel kenteken.Zowel motor als bak zijn origineel.De auto is 4 jaar in mijn bezit geweest en heeft altijd binnen gestaan, dus niet rot op de bekende plekken!Wordt aangeboden zonder deuren, hardtop of softtop...want helemaal open rijden is de enige manier om Jeep te rijden.Wel is er een bikinitop aanwezig.km stand: 100.251 mijl, dus ongeveer 150.000 kmAPK : net gekeurd, geldig tot 02-2020Voorzien van: Aluminium wielen American Racing met goede banden Cooper STT 33 x 12,5. 2"verhoogd Family bar rolkooi Spatbordverbreders Stuurbekrachtiging + tilt stuur Nette Bestop bikinitop Rancho schokbrekers Werkende Warn lier met afstandsbediening Diverse RVS delen zoals motorkap scharnieren,spiegels etc. Verstelbare voorstoel Trekhaak Autoradio Baskist met 2 x MTX middenspeaker en 1 x Lanzar woofer De auto is in onderhoud geweest bij Jeepee CenterVernieuwd: Alle olien en filters van motor en automaatbak Radiateur, waterpomp, thermostaat en koelslangen Carburateur Pakking uitlaatspruitstuk Ontsteking, bougiekabels en bougies Startrelais Handremmechanisme De vooruit is aan vervanging toe, deze is gescheurd, maar is geen APK punt.Heb de auto met veel plezier gereden, en hoop ook iemand te vinden, die dat op dezelfde manier kan doen.De auto is gebruikt op asfalt en niet op terrein!Vraagprijs: 9850 euro Voor inlichtingen of bezichtiging 0650945107
  4. Slotje mag er op! De sportsbar is verkocht!
  5. Up! Mag weg tegen elk aannemelijk bod!
  6. Bedankt Wimbo voor je hulp! Ik heb het probleem gevonden, ergens halverwege de auto was de betreffende draad afgeknipt en verwijderd. Nieuwe draad getrokken en alles werkt! Slotje mag er op!
  7. Wie kan mij vertellen, waar een 87 YJ automaat , zijn achteruit rij signaal richting achteruitrijlampen krijgt? Is dat op de bak of vanuit de stuurkolom? Er ligt op dit moment geen draad bij de achterlichten, en wil dit graag alsnog aanleggen. Alvast bedankt!
  8. Wie o wie kan er een sportsbar gebruiken? Mag weg voor 60 euro, ligt redelijk in de weg op dit moment!
  9. Vaste prijs 75 euro !!! Wie het eerst komt....
  10. Sportsbar met zwarte hoezen te koop! Ik heb er ook twee gebogen buizen bij in dezelfde diameter, zodat je de sportsbar met wat las en slijpwerk kan ombouwen naar een family bar!! De set mag weg voor een goed bod ! Voor info 0650945107
  11. Sportsbar met zwarte hoezen te koop! Ik heb er ook twee gebogen buizen bij in dezelfde diameter, zodat je de sportsbar met wat las en slijpwerk kan ombouwen naar een family bar!! De set mag weg voor 125 euro ! Voor info 0650945107
  12. Klopt inderdaad, heb er ook een tweetal buizen bij om de bestaande rolkooi aan te passen naar een familie rolkooi. Compleet met mooie hoezen, mag weg voor 125 euro!
  13. Wie doet er een bod? De set mag voor een aannemelijk bod weg!
  14. Sportsbar met zwarte hoezen te koop! Ik heb er ook twee gebogen buizen bij in dezelfde diameter, zodat je de sportsbar met wat las en slijpwerk kan ombouwen naar een family bar!! De set mag weg voor 125 euro !
  15. Wie kan ik blij maken met een sportsbar? Mag weg voor een aannemelijk bod!
  16. Graag gedaan Jean-marie, veel plezier ervan! Groet Brian
  17. De bikinitop is inmiddels verkocht! Wie heeft er interesse in de sportsbar met zwarte hoezen? Mag weg voor een redelijk bod.
  18. Jeepfanaten, De sportsbar rolkooi ligt thuis i de tuin aardig in de weg, wie doet er een bod?
  19. Beste Jeepfanaten, Wegens ombouw naar naar een family bar , heb ik voor een 87-er YJ een goeie sportsbar met hoezen en bijbehorende Bestop bikinitop ter overname. De sportsbar is in prima staat en niet rot op de bekende plekken, hoezen in prima staat, kleur zwart. De Bestop bikinitop is in zeer nette staat, niet verkleurd of beschadigd. Vraagprijs Sportsbar rolkooi 175 euro of een goed bod. Vraagprijs Bikinitop 50 euro of een goed bod Bij afname beide maken we een mooi prijsje. Mocht je foto's willen ontvangen, dan kan ik je die mailen Voor info 0650945107 of brianmandy@tele2.nl Gr.Brian
  20. Inmiddels geslaagd!! Slotje mag er op Thnx
  21. Gezocht: Family bar compleet voor een Wrangler YJ : Wie kan mij helpen aan een complete Family bar voor een 87-er YJ?? Alvast bedankt!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...