Spring naar bijdragen

jhagenbeek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jhagenbeek geplaatst

  1. Beste, Ik heb dezelfde klachten. Heb je indertijd een oplossing gevonden? Groet,
  2. Beste mensen, Ik heb al zoveel gezocht naar een koplampverstelmotor dat ik het nu maar even hier probeer. Iemand een idee? Groet!
  3. Veel dank maar weer. Ik weet niet goed waar ik moet grijpen om de actuator van "midden voor" te vinden. Denk jij dat ik het kachelhuis eruit moet halen om hem te pakken te krijgen? J
  4. Beste Ab, Het is gedeeltelijk gelukt. Ter info: het is een Duitse XJ uit 99 met voorschade, we zijn nu bijna klaar met opbouwen. - Handschoenen kastje eruit, dan zijn de slangen te zien: 6 stuks gekleurde slangen op een koppelstuk waar 7 slangen op passen. De verbinding was los en ik dacht: "top!" maar het werkte niet. - radio eruit, bedieningspaneel verwarming/ airco eruit, knoppenbank eronder eruit: geen bijzonderheden, alle slangen zitten vast. - bovenstuk dashboard eruit, gedeelte rond het stuur en de tellers eruit: niets te zien en ik kon overigens ook niet zien waar de vacuumslangen naar toe gaan. - toen viel mijn oog rechts in de motorruimte op een afgebroken hardplasticen slang die naar voren toe loopt - in mijn andere cherokee loopt die slang naar een bolvormig reservoir - de slang afgebonden en: de blower schakelt weer: voeten, ruit én recht vooruit, alleen die laatste doet het alleen links en rechts en niet in het midden! - dus probleem bijna opgelost. Heb je nog een tip? Verder ontdekten wij dat de knipperlichten het niet doen, ook niet in de alarmstand. De zekeringen lijken goed maar ik kon het relais niet vinden, weet jij waar dat zit? Veel dank!
  5. 4 jaar later tijd om je te bedanken voor je aanvulling! Groet,
  6. Vrienden, Mijn XJ1997, 200dkm op LPG, rijdt heel goed als je gas geeft. Als ie koud is echter loopt ie niet mooi stationair. Beetje onregelmatig toerental, maar toch vooral óf op 5 óf op 6 cilinders. Op benzine is het beter, maar niet weg. Als ie warm wordt gaat het beter. Ik heb een paar dingen gelezen op het forum, van simpel naar lastiger: - Ontsteking = integraal vervangen, wie heeft een tip voor de beste LPG bougies? - Vacuumslangen, maar ik heb niet het gevoel dat ie daardoor op 5 of 6 poten loopt. - MAP/ Stappenmotor etc. etc. Of is het gewoon slijtage? Ik hoor graag. Jorden
  7. Jongens, Dank voor de bemoedigende berichten; ik ga er naar kijken en je hoort van me! Groet, Jorden
  8. Hoi, Van mijn XJ uit 99 werkt de blower alleen tegen het raam. Airco werkt wel en gaat ook uit als je de draaiknop naar links doet. Het lijkt erop alsof het kleppensysteem dat de lucht naar boven/ beneden moet leiden niet werkt. Wie herkent dit en heeft een tip? Jorden
  9. Mag ik dan een andere vraag stellen - wat voor geluid maakt een kapotte tussenbak? Gr. Jorden
  10. Hoi, dank voor je reactie. Het is alleen tijdens het rijden. Bochten zijn mij niet opgevallen t.o.v. rechte weg. Volgens mij altijd geluid, met of zonder gas geven. Thanks!!!!
  11. Vrienden, Er ruist wat onder mijn ltd 1997 4.0, lijkt van achter te komen maar kan ook vanuit het midden zijn. Van voren lijkt het niet te komen. Hoe kom ik er achter of dit bijv. of de tussenbak of het achterdifferentieel is? Dank!!
  12. Dank. Ik ben mijn weg nog een beetje aan het zoeken! J.
  13. Ik zoek eigenlijk nog een lpg tank onderbouw ter vervanging van mijn lekke tank. Heeft iemand nog zo'n ding, het gaat om een Prins G3 systeem!
  14. In mijn geval was de gastank nogal verroest en bij het schoonmaken daarvan om het opnieuw te coaten sprong er een gaatje in, klein maar toch echt een gaatje.
  15. Vrienden, Net voor té weinig geld een exemplaar gekocht met 200k op de teller. Naast enig achterstallig onderhoud en de vervanging van een sissende gastank (!) twee grotere problemen: 1) ABS werkt niet, lampje brandt ook niet. Mijn vraag: met welke stappen en in welke volgorde moet ik dit probleem oplossen? 2) Differentieel etc. zingt mee met de snelheid, waarschijnlijk versleten door teveel aanhangwagens. Wat is wijsheid? Heeft het zin om blind een gebruikte achteras aan te schaffen (zo ja, waar) en zo het geheel te vervangen? Of is revisie eenvoudiger, goedkoper? Dank voor de antwoorden!!!!! Jorden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...