Spring naar bijdragen

Querton

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Querton

  • Verjaardag 16/03/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.threep.nl

Querton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb bericht van een handelaar gekregen dat ie een GC voor me heeft uit 96. voor 4000 (met alle opties) Alleen de drijf stang lagers zijn goed hoorbaar. Is dit finito voor de motor? of valt dit nog op een goedkope manier op te lossen? Help
  2. Das een hele mooie tip! Thx. En was juist net gevallen voor de kleur,pushbar en velgen Kreeg net een mailtje van hem dat de motor overleden is. Er was iets met de brandstofpomp. Maar hij krijgt morgen een vergelijkbare binnen. Ben benieuwd.
  3. Hij wou mijn peugeot 406 wel inruilen voor de jeep. Maar dan zonder garantie dus. Maar ik probeer hem wel gewoon te kopen dan. En uiteraard eerst naar maasbach. Wat een toeval trouwens... ik ook Als alles achter de rug is, dan is een biertje wel op zijn plaats!
  4. verschillende meningen? vertel... Maar hij had al aangegeven dat er een buitenlands persoon de auto had gekocht, maar had teruggebracht omdat er achter iets kapot was. Hij zou dit proberen te laten maken bij een 4x4 specialist in de buurt. (Waarschijnlijk ook die maasbach) En kijken wat hiervoor de kosten waren. En hij wou wel mijn auto inruilen maar dan kreeg ik er geen garantie bij. Dus ik moet zoiezo wel eerst mijn auto zien kwijt te raken. Maar thanks alvast voor je aanbod. Foto's zijn altijd welkom natuurlijk. (als je hem maar niet snel koopt ) Mijn vader woont er gelukkig ook in de buurt... dus ik rij nooit voor niks En jullie doen wel veel voor bier he
  5. Querton

    Even Voorstellen..

    Its me Patje! Heb deze site ooit eens via google gevonden. Nu ik uiteindelijk de koopkracht heb ga ik er dan eindelijk ook 1 aanschaffen. En nu nog maar hopen dat ik een goeie koop. Verder komt deze jonge uit het gezellige brabant, dus als er mensen in de buurt zijn, sta ik altijd open om eens lekker te gaan crossen. (drempels beklimmen...) Tja verder weet ik niet wat ik zo over mij kan vertellen... Wil je meer weten... just ask!
  6. haha ofnieeee.... Hier in het zuiden kan ik niks vets vinden. Maar mijn huisgenoot raadde mij al aan de jeep eerst goed te laten keuren! Aangezien ik nooit veel geluk heb met auto's is dit voor mij wel een must... Weet jij toevallig ergens een jeep specialist die dat kan doen? (heb wel veel vragen he, haha, dat je maar weet dat als je in het zuiden bent het bier koud staat! )
  7. http://zoek.autotrader.nl/dslnl/cars_advert?locale=dslnl.cars.1&country=NL&currency=EUR&only=&pagesize=15&did=1001361&searchform=1&sort=18&make=Jeep&model=&modelexact=1&min_pr=&max_pr=&id=84216187&stylecss=http://www.waardenburg-autos.nl/css/1001361.css Dit is m Denk je dat iets is dan? Ennuh persoonlijk ben ik meer van de jupiler? Of zeg ik dan iets heel fouts? Aangezien we wel gezamelijk moeten drinken
  8. Ik ben nu dus ook op zoek naar een grand cherokee. Maar heb al veel mooie tips kunnen lezen. Ik ga maar eens snel wat liters budweiser inslaan Dan toch stiekem een klein vraagje: Is een GC 5.2 limited uit '96 met 218k op de teller voor 7000 euro verstandig?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...