Spring naar bijdragen

asten21

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door asten21 geplaatst

  1. Via advies van kennis in USA een ex. chefwerkplaats Jeep dealer in LA het volgende gedaan: 1Het achterdiff. geopend schoon gemaakt met remmenreiniger en weer gevuld met nieuwe olie voor differentieel. 2Gecontroleerd of de as in de tussenbak op in lengte richting op en neer kan gaan vanwege lengte verandering bij inveren achteras. 3Tussenbak voor 2e keer gevuld met nieuwe olie die door jeep ooit als modificatie voorgeschreven is, bij garage peter hertoghs in mierlo. In eerste instantie nauwelijks verbetering maar....... Op en neer naar de franse alpen en daar nog een beetje spelen met jeep in de bergen en volia de 8 jes gaan weer soepel geen gebok meer in de bocht. Lijkt wel een andere auto in positieve zin!! Verbruik snelweg voor wie het weten wil 15.6 bij constant 130 km/h op cruise volgens navigatie.Onderweg wel enkele file's gehad maar gemiddelde snelheid over 1000 km toch nog 100 kmh/uur. Net terug van weekend kleien in de eifel met nieuwe general grabber at2 235 70 16 jawel met zelfs sneeuwindicatie type-t tot 190 kmh. Geweldige banden 160 kmh op duitse autobahn en dan zo in de blubber en ook als eerste s'morgens over opgevroren landweggetjes geen probleem ook dan goede grip. Ik weet nu waarom een jeep jeep heet: waar voor zijn geld en brandstof ja waar nog echt gewerkt wordt is ook voeding nodig!! Voorlopig gelukkig dus nog geen nieuwe visco nodig. Alleen pigneon lagers vooras en 2 fusekogels zullen een keer vervangen moeten worden. Wat doe je dan het beste een as volledig vervangen door sloop? Alleen weet je dan niet wat je koopt of revisie van diff en fuse vervangen? De Visco zal best wel weer terug kunnen komen maar dan meld ik het wel als eventueel een visco uit amerika erin zit.
  2. Jammer dat ie weg is. Bedankt voor het advies.
  3. Goede avond. Hoe weet ik dat die visco past op gc 5.2 van 97 op tussenbak staat 249J? Kun je me vertellen hoe weet ik dat die visco 100 % ok is, en origineel jeep onderdeel. ik ben gewaarschuwd op te letten op revisie koppelingen die niet zo lang schijnen mee te gaan. Ik hoor graag van je.
  4. Kun je een link sturen waar visco voor 249j voor die prijs te bestellen is. Mijn gc 5.2 heeft nu 215.000 gelopen en nu met olie wissel is het 8 draaien beter geworden maar visco zal toch wel een keer vervangen moeten worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...