Spring naar bijdragen

MarkenChatrin

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over MarkenChatrin

  • Verjaardag 08/02/1977

MarkenChatrin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Invoeren vanuit Duitsland valt best mee ( zelf volkswagen Touran FSi Highline bwjr2004 ingevoerd alleen die kwam van autozaak). Weten jullie een redelijk tot nette cj7 te koop? Hoeft geen v8 te zijn wel minimaal bwjr 83.
  2. Plus, zie prijzen voor lijntje 6 bwjr 80 €7000 a €8000 niet normaal. Vindt dit behoorlijk wat geld en helemaal als er ook nog werk aan zit. Weten jullie site waar ik kenteken voor niks kan natrekken?
  3. Kijk dat is informatie waar ik wat mee kan. Dank je wel. Wat ik eventueel wil gaan doen is al ik een lijntje 6 koop deze motor in toekomst vervangen voor v8 ( samen met kameraad die aan dodge sleutelt). Hij hoeft niet helemaal punt gaaf te zijn best iets werk aan zitten. Dus zal zeker de informatie in mijn achter hoofd houden als ik ga kijken en proefrit ga maken. thnx
  4. Kunnen jullie me een beetje een richt prijs geven waar ik aan moet denken. Vindt dat er op marktplaats en speurders prijzen worden gevraagd die nergens op slaan. Wat is een beetje richt prijs voor lijntje 6 en voor v8. Kijk net als ombouw en keuren die uitdaging wil ik wel aan. Kameraad sleutelt en handelt in dodge dus dat komt wel goed.
  5. Hallo Luitjes, Zal me even voorstellen mijn naam is Mark ben 31 jr woonachtig in Druten in het mooie land van Maas & Waal. Ben sinds 2 jr getrouwd met Chatrin ( 14 1/2 jr bij mekaar hahaha) ze is 29 jr en sinds 2mnd trotse papa van een zoontje genaamd Yannick. Wij zijn aan het rond kijken naar een Jeep CJ7 bwjr 80 tot 83. Een lijntje 6 of v8 liefst met geel kenteken ( kleine moet ook mee kunnen toekomst) Hij hoeft niet helemaal puntje gaaf te zijn. Maar nu aan jullie de vragen: - Zijn er punten waar ik extra naar moet kijken bij aanschaf? - Wat zijn zo'n beetje de prijzen? ( zie op marktplaats prijzen van €4000 tot €12000,-. ) - Als het een lijntje 6 wordt en ik zou in toekomst v8 willen plaatsen vergt dit veel aanpassingen? Hoop snel wat mogen te vernemen van jullie. Heb namelijk 1 0f 2 op het oog. vriendelijke groet, Mark
×
×
  • Nieuwe aanmaken...