Spring naar bijdragen

promaster

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over promaster

  • Verjaardag 20/05/1975

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

promaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat dacht ik ook, en met het budget wat ik voor ogen had kan ik de reparatie bekostigen en nog binnen het budget blijven
  2. Geeft een gerust gevoel, zal zeker gaan kijken naar de toestand van de verschillende onderdelen en de elektronica. Wat mij trouwens nog wel opviel was dat het koelvloeistof vat leeg was, er zat verder geen troep in maar was gewoon droog. (Hij staat wel al een tijd stil)
  3. Hij kost mij 2700 euro, maar het gaat me niet om het goedkoop kopen, er is duidelijk aangegeven dat er iets mis is (tik in de motor) heb het ook gehoord.
  4. Er zit een trekhaak onder en de onderkant ziet er netjes uit, geen beschadigingen of roestige onderdelen. Helaas heb ik hem nog niet kunnen rijden omdat ik voor de zekerheid eerst wilde afwachten wat tik in zou kunnen houden.
  5. KM stand is 204k lijkt mij nog vrij redelijk, en als ik hem zo zie is hij verder goed onderhouden, maar alles kan schijn zijn. Qua repareren heb ik diverse mensen in mijn omgeving die genoeg technische kennis hebben deze reparatie uit te voeren, dan ligt het alleen nog maar aan de onderdelen en een kleine vergoeding voor de reparatie. ANWB keuring kan ik inderdaad laten doen
  6. Pullie bedankt voor je reactie. Wat gaat het me ongeveer kosten om de klepstoters te laten vervangen.
  7. Sorry, had ik inderdaad even moeten omschrijven Weet niet de precieze benaming maar een metalen pen maakt een hamerbeweging en die is precies gelijk aan de tik die je hoort. hoop dat dat ietwat meer duidelijkheid geeft.
  8. Hallo iedereen, Ik ben van plan om een Jeep Cherokee 4.0i Limited Automaat van 12-1997 te kopen. Nu is hij qua body helemaal in perfecte staat en heeft nieuwe banden. Interieur is tevens in perfecte staat. Motorisch is hij wat minder, er zit een tik in de motor en als je de oliedop van de kop eraf haalt zie je ook gelijk waar de tik vandaan komt. heeft iemand hier ervaring mee en weten jullie of deze reparatie veel gaat kosten. Ik krijg een fikse korting dus heb dan wel wat te besteden als het binnen mijn budget past. Tevens hangen er wat (niet veel) druppels aan de carter. Weten jullie ook of de automatische versnellingsbak een beetje sterk en goed is? Ben dus benieuwd of het uiteindelijk de moeite waard is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...