Spring naar bijdragen

sjoerd

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door sjoerd geplaatst

  1. Randoman, heb je het dan over een 4 liter..?? en is de wegenbelasting dan niet torenhoog?
  2. Thanks voor alle snelle replies enzo.. Ik zal nog even kijken wat hij met de prijs kan doen.. En anders moet ik dus gewoon op zoek naar een zes cilinder begrijp ik?
  3. Het is m inderdaad. Maar ik weet dus niet of ik er goed aan doe. Is er iemand die in de buurt woont en even wil kijken met mij? Wellicht tegen een kleine vergoeding. Het lijkt me een puik ding maar zoals jullie me al gewaarschuwd hebben moet ie wel in aardige staat zijn anders gaat ie meteen heel veel geld kosten.
  4. Bedoeling van die jeep is dat ik er lekker in ga rondrijden. Ik rij voornamelijk in het weekend wat kilometers naar familie en vrienden etc.. Door de weeks ga ik op de fiets naar het werk toe. Verder moet ik gewoon nog alles leren over die auto. Maar dat lijk me alleen maar heeeel leuk.
  5. Nog geen 100.000 km trouwens bedankt voor alle snelle replies enzo!
  6. Die jeep gaat 4000 Euro kosten. Is dat een beetje een redelijk prijs of moet ik me dan zorgen gaan maken over de kwaliteit van de machine?
  7. Ik heb geen verstand van autos uberhaubt.. Ik weet nog wel een beetje hoe die werkt maar ik weet niet waar ik op moet letten bij een aankoop. Ik heb gekeken naar een aankoop keuring bij de dekra maar dat ik ongveer E325. En als blijkt dat het niks is sta ik met lege handen. Ik wel best iets uitgeven om te bepalen of ie goed is of niet maar meteen E325 er tegenaan gooien is misschien een beetje teveel van het goede, Verder kan ik natuurlijk ook naar de anwb in utrecht maar ik denk niet dat ik m mee krijg...
  8. Het is een cherokee uit ca 1992.. Een 2.5 liter bezine.. het is handgeschakelde, parttime 4wheel drive.. Ik zoek dan na de aanschaf ook een plek in de buurt om de onderhoud bij te laten doen. Maar zoals je zelf ook al zei. Als ie nu in slechte staat is dan moet ik m gewoon niet kopen. Maar hoe kan ik dat bepalen? Zijn er dingen waar ik op kan letten. Is er iemand die mee kan om dit te bepalen, etc..? De jeep staat de koop in de buurt van ede..
  9. Hallo, ik wil een leuke cherokee kopen en heb er nu een op het oog. Probleem is alleen dat ik er niet veel verstand van het en dus geen idee heb of ik een goede koop doe. Is er iemand die me daarmee uit de brand kan helpen. Misschien weet waar ik het beste op kan letten en dergelijke? Mvg, Sjoerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...