Spring naar bijdragen

Simon Templar

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Simon Templar geplaatst

  1. Wegens omstandigheden heb ik afscheid moeten nemen van mijn '92er Cherokee en heb daardoor nog de nodige zaken liggen die alleen nog maar stof vangen: - een onaangebroken flacon MPM HFM Automatic Transmission Fluid (+ nog een litertje in een aangebroken flacon. - setje van 6 nieuwe NGK FR-51 7252 bougies - benzinefilter Knecht 558 - wat onderdelen voor de vering (zie foto) - versnellingsbakfilter - 2x Sway bars - 1x ARB differentieel cover ( dana 35C ) - 3x Goodyear Eagle GT+4 225-70-15 banden (2x ex ongebruikte reserve banden & 1x gebruikt) - Oxygen Sensor En nog wat losse zaken. Het hele soepie mag weg voor 200 euro en een flesje Ardberg single malt.
  2. Wie o wie kan mij nog helpen een een goede ( liefst ongebruikte ex reserve band ) Goodyear Eagle GT +4 met maatje 225/70/15. Ik heb er al 3 en wil graag de set rondom compleet maken.
  3. Deze schockdempers heb ik mee laten nemen uit de U.S. helaas heeft mijn "koerier" niet helemaal goed opgelet daar hij achterdempers heeft meegenomen terwijl ik voor dempers moet hebben. Daar komt nog bij dat de dempers eigenlijk gemaakt zijn voor off-road. Daar het berijden van de A2 het dichtst in de buurt komt van terreinrijden is wat ik met mijn Cherokee doe heb ik er dus niet zoveel aan. Het betreft dus achterdempers voor een Cherokee XJ. Maar ze passen als het goed is op de volgende modellen: R 92-98 Cherokee, Wagoneer (XJ Body) All R 97 Wagoneer (XJ Body) All R 97-00 Cherokee (XJ Body) SDA, SDU Ze hebben mij 98 euro gekost dus dat wil ik er ook graag voor terug hebben. Ruilen voor een setje nieuwe voordempers mag ook.
  4. Goede middag allen, mijn 93'er XJ heeft rechts voor een lekke schokbreker. Kan iemand mij adviseren welk merk/type schokbreker ik het beste kan gebruiken om te vervangen ? Ik gebruik mijn Jeep alleen maar om lekker mee op de weg te toeren dus de behoefte aan specifieke off road eigenschappen heb ik niet.
  5. Hoi, zelfde probleem gehad, bleek een vastzittende zuiger van mijn rechter remklauw te zijn.
  6. Aarrgh: eindelijk tijd gehad (gemaakt) om alle truckjes van Keylessride.com uit te proberen: achter deur 2x ontlocken, bijrijdersportier open. Helaas nul resultaat, toch maar eens de ontvang unit in de auto zelf zien te testen.
  7. Jakkes, A: ze zitten niet aangesloten B: koppelen aan het grootlicht mag volgens de APK keuringsnormen inderdaad niet. Als ik ze met een aparte schakelaar wil bedienen moeten er dan nog iets van een relais tussen of zo ?
  8. Hoi, wellicht heb je er niets aan maar je weet het nooit, jaren geleden heb ik hetzelfde probleem gehad met een Simcaatje 1100. Weken probreemloos rijden en dan plotseling op de meest onverwachte momenten er weer mee nokken en neit aan te krijgen. Na heel veel en tijdrovend speurwerk bleek dat er een probleem was met de verdeelkap en de rotor. Dit werd mede veroorzaakt doordat er speling in de as zat waar de rotor op zat.Uiteindelijk alleen de verdeelkap en de rotor vervangen, de klachten bleven weliswaar bestaan alleen namen ze wel met 90% af en had ik er alleen nog last van met vochtig weer. ( nieuwe as voor de ontsteking was helaas niet meer te krijgen ). Tevens is het vaak zo dat bij gasinstallaties er het e.e.a. gesoldeerd is, deze verbindingen kunnen ook nog wel eens slecht worden.
  9. :whistle:Na aanschaf van een nieuwe reserve velg met nieuwe band heb ik nog één orginele honingraad velg voor een cherokee over. Wellicht kan ik er iemand een plezier mee doen. Hij is nog helemaal nieuw, de maat is 7j, 15 inch met een steek van 5 x 114,3 ( de band is bagger ) Ruilen tegen een gadget of zo ?
  10. Hellup, er zitten voor op mijn 93'er XJ twee verstralers/mistlampen maar voor ik alle bedrading ga nakijken zou het wel handig zijn als ik zou weten hoe ik ze uberhaupt in kan schakelen. Iemand een idee ?
  11. Die was helaas al weg, maar in ieder geval bedankt voor je reactie
  12. Jeepee, bedankt voor de tip. Kon daar inderdaad uitgebreid vinden wat wat is.
  13. Goedemiddag allemaal, wanneer ik op het forum rondsnuffel kom ik diverse berichten tegen m.b.t. de verschilende types versnellingsbakken: Command track, selecttrack. Zou iemand voor mij, puur en alleen om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen, eens willen vertellen wat voor verschillende bakken er zijn en wat hun functie's zijn ? Of wellicht heeft iemand een linkje waar ik dat terug kan vinden.
  14. Ik ben opzoek naar een drager voor mijn reservewiel. Zo 1tje die je op de achterbumper monteert en kan wegklappen als je de achterklep wil openen. Heeft iemand zo'n ding in de aanbieding ? Hij moet passen op 93'er Cherokee
  15. Heb Keylessride even gecontacted, kreeg netjes een reply met de mededeling dat de mogelijkheid bestaat dat ie het hier niet doet i.v.m. afwijkende frequenties in de EU t.o.v. die in de U.S. Verder gaven zij nog en tip om het dan met de passagierdeur open te proberen en het alarm uit te schakelen. Er zit echter een alarm op dat er later pas is ingebouwd, het merk hier van is Meta Security. Wordt vervolgt.
  16. Hoera hij is binnen, grrrrrrrr hij doet het niet. Kan iemand mij misschien een tip geven of er nog een manier is om te controleren of de ontvanger van de cdv het nog doet ?
  17. Ben even naar een autoshop geweest, alleen een universele set te verkrijgen die dan weer onder het dashbord moet worden geplaatst. Voor mij geen optie want ik wil alles orgineel houden. Verder snuffelen op EBAY dan maar, heb een orginele gevonden. Verkoper zit echter in de V.S. en is niet heel happig om naar het buitenland te verzenden. Voor zover ik weet is het orginele parts.nr.: Mopar 56009031 Via het volgende linkje kunnen jullie zien welke ik bedoel. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200264446283
  18. Beste iedereen en allemaal, sinds enige tijd heb ik een 93'er Cherokee LTD in mijn bezit. Hij is blauw met een creme lederen en in 2001 geimporteerd uit België en ziet er voor zijn leeftijd nog bijzonder mooi uit. Hij is uitgerust met witte richtingaanwijzers aan de voorkant. Kan iemand mij vertellen of dit standaard is of dat dit op een later tijdstip is aangepast. Verder ontbreekt helaas de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling en bij de dealer kreeg ik uiteraard nul op het request toen ik een nieuwe wilde bestellen. Kan iemand mij vertellen of ik ergens nog aan zo'n ding kan komen ? Bij voorbaat dank voor een reactie
  19. Deze 93er Cherokee XJ bezitter is naarstig op zoek naar een afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling van zijn Jeep. Wie o wie kan mij daar aan helpen of kan mij de goede kant op wijzen. "Waarom maar 2 wielen aandrijven als je er 4 hebt !!!"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...