Spring naar bijdragen

Zoepetier

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Zoepetier

  • Verjaardag 21/09/1969

Zoepetier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey marcel,

    waar ga jij voor onderhoud?

    weet je toevallig iets in de buurt van Almere

    gr

  2. Ze zitten onder de parafaan bij de ruitenwissers. (tussen de motorkap en het voorraam) Er zitten een paar kleine schroefjes (niet te hard draaien want ze breken heel makkelijk!) en dan kan de parafaan helemaal verwijderd worden. Ik heb aan de rechterkant 3 verwijderd. Links moeten er ook 3 zitten en volgens collegas ook nog 1 in het midden. Ik hoor het graag!
  3. Hallo mede Jeepers! Sinds een paar dagen heb ik last van een enorme stank in de auto. (nee niet m'n voeten en ook geen bonen gegeten ) Het bleek van de airco af te komen. Schimmel op de filters, volgens de airco experts hier op m'n werk. (ik werk in de auto industrie) Onder de parafaan zit een reeks kleine filtertjes (een stuk of 7 zo te zien), wat volgens de collegas veel weg heeft van die van een Voyager. We hebben er in de haast drie uit gevist en die waren inderdaad zwaar beschimmeld. We hebben de airco met zo'n busje gereinigd en het ruikt al een beetje beter, maar die andere filters moeten er nog steeds uit. Ja, er komt ook nog een vraag! Volgens de plaatselijke Jeep dealer (Eagle Auto) zijn deze filtertjes NIET standaard op de auto geleverd. De airco echter wel! De vraag: Zijn deze filtertjes achteraf door iemand gemonteerd of is de magazijnman van Eagle Auto even de weg kwijt? Of kan ik ze net zo goed weglaten? Alvast bedankt!
  4. Dat vertelde ik mezelf ook in m'n achterhoofd. Ik stribbelde daarom ook niet tegen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik zonder hulp van dit forum niet zo goed voorbereid had geweest, en deze expert niet zo lekker had kunnen paaien. Ik weet natuurlijk niet hoeveel invloed ik op hem heb gehad, maar ik laat mezelf denken dat het wel zo is. Bedankt allemaal!
  5. Zoepetier

    Verzekering - update

    Nou...Ik heb net met de expert gesproken, de laatste fotos laten zien van mijn geliefde XJ en alle papierwerk doorgenomen. Hij stelt voor aan mijn verzekering € 4000,00 Ik weet het niet, maar ik vind het geen slecht voorstel. Ik zat met mijn schatting daar toch behoorlijk onder.
  6. Zoepetier

    Verzekering

    Een klein beetje van het onverharde weg afgedwaald....
  7. Zoepetier

    Verzekering

    Ik hoop m.b.v. de laatste iets meer dan het laagste bedrag binnen te halen. Met 1500 kom ik al een heel eind, maar meer is lekkerder natuurlijk. Dat idee had ik al. Daarom heb ik ook niet op de verzekering gewacht toen ik m'n ZJ kocht. Ik werd gek aangekeken. "is de uitkering nu al rond??" Dus er is een basis waar ze mee werken?
  8. Daar zit natuurlijk wel wat in, wetende dat ze in Noord Amerika niet zo happig zijn op diesels.... Goeie tip. Ik moet die hele auto nog een beetje ontdekken, aangezien ik em pas anderhalve week heb. Vandaar die krediet crisis!
  9. Hup! De drempel over! Gelukkig Nieuwjaar Allemaal! Scotland...here I come!
  10. :lol: Geen probleem! En bedankt Utah! Maar nou komt er toch nog een vraag bij....voor welke markt werd de ZJ in Graz gebouwd?
  11. Zoepetier

    Goeie Jaarwisseling!

    Langs deze weg wil ik vast iedereen op het forum een hele goeie jaarwisseling wensen! En bedankt voor jullie hulp tot nu toe!
  12. Volgens Wikipedia is de ZJ in Detroit of Graz gebouwd. Is dit terug te vinden in het chassisnummer (zoals bij andere merken) of zijn alleen speciale Europese uitvoeringen in Graz gemaakt? Gewoon nieuwsgierig...
  13. Zoepetier

    Verzekering

    Ik was zoiets als "premie check" tegengekomen op de website van de dealer waar ik m'n ZJ gekocht heb. Dat bracht me wel op ideeen. Ik heb in ieder geval een heel jaar de tijd om rustig te kijken en te vergelijken, want de hoogte van de premie is niet alleen belangerijk....welk maatschappij keert het beste uit? Zijn er maatschappijen die tegenstribbelen bij uitkering? Dat soort singen. Bedankt.
  14. Zoepetier

    Verzekering

    Genoteerd! Dank je wel.
  15. Zoepetier

    Verzekering

    M'n ZJ heb ik misschien iets te vlug verzekerd, maar ik moest iets. Zeker waar ik woon. Voordat het nieuwe jaar om is heb ik de verzekering ergens anders lopen. Interpolis, Unive...wie dan ook. Zolang de maandpremie maar aanzienlijk lager is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...