Spring naar bijdragen

Bramski

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bramski

  • Verjaardag 23/04/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2000

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bramski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dank, moet ik toch maar aan een ebay account voor die 10 euro kan ik de gok wel wagen
  2. Ging vandaag voor een nieuw luchtilter kom ik tot de ontdekking dat het een US filter is dat in mijn TJ zit, de standaard geleverde filters voor de EU versie is ca 2 cm smaller...... of ik even 45 euro wilde afrekenen dan zouden ze die wel bestellen voor me. mopar nummer: 04797777AC weet iemand waar ik deze in nederland kan krijgen voor minder, anders kan ik net zo goed een ander luchtfilterhuis inbouwen.
  3. Bramski

    [TJ] Familybar covers

    Op mijn TJ (sahara) zitten beige (spice) covers op de familybar, deze wil ik vervangen door zwarte, voordat ik nieuwe ga bestellen is er misschien iemand die zwarte heeft en beige wil hebben. Ik heb er wel zo'n sound bar inzitten waardoor de achterste covers iets korter zijn bovenop.
  4. Nou had de bussen er tussen zitten maar het zag er niet uit, leek wel een mislukte HotWheels auto met die 3" bussen, heb ze gelijk weer verwijderd en ga ze dit weekend afdraaien naar 1,5" en de rest van de kit ook aanpassen want het was geen gezicht.
  5. FF een vraagje, ik heb zo'n pretpakket thuis liggen nu en wil er dit weekend aan beginnen maar zijn er mensen die zo'n kit al een keer geplaatst hebben en nog wat aandacht punten hebben waar ik op moet letten? Heb ook 2 bussen die dikker in diameter zijn dan de overige 11 maar die kom ik niet tegen in de manual.
  6. Ok, als de softtop erop zit dan ga ik dat eens proberen.
  7. Dat wist ik dus niet dat die dingen bezels heten, eigenlijk wel logisch maar nu vindt ik ze dus wel ja thanks
  8. Ik hou niet van bling en wil mijn alu velgen zwart laten poedercoaten maar er moet nog meer zwart worden. - De ringen om de koplampen, zijn nu chrome - De hard top, die is nu beige (sahara) Zijn die ringen om de koplampen in het zwart te verkrijgen? Ben ze nl nog niet tegen gekomen. Kan je de hardtop over spuiten en zo ja met welke verf kan dat het beste zonder dat het na een paar maanden dit gaat afbladeren?
  9. Ik kwam deze modulaire bumper tegen http://www.ruggedridgeoffroad.com/xhd/jeep-bumpers.html Is deze ook ergens in Nederland/Europa te bestellen?
  10. Bramski

    koplamp TJ

    Inmiddels 1 gevonden
  11. Bramski

    koplamp TJ

    Heeft iemand nog een goede koplamp van een Wrangler TJ liggen?
  12. Zijn we daar ook weer uit Bedankt voor de info, hou het op 2" verhoging.
  13. Net ff opgemeten, van grond tot onderkant deur is 72,5 cm
  14. Zoiets Het zijn 33x12.5x15 banden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...