Spring naar bijdragen

emile gj

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over emile gj

  • Verjaardag 19/07/1963

emile gj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. De stuurdemper vertoonde weinig spierballen meer, dus wellicht en hopelijk hebben daarmee het DW-euvel verholpen. Morgen wordt ie vervangen.
  2. Cher l'ours, Yep, dit is het. Ik heb het filmpje en ook het You Tube-filmpje waarbij de wobble van onderen wordt gefilmd naar mijn Garagiste doorgestuurd. Ik durfde gisteren niet op de Franse snelweg naar ons huis alhier, vanwege de ongecontroleerdheid en de onberekenbaarheid van het wieltuig. En inderdaad we hebben wat afgewobbled op de Bison Futees...
  3. ik ben een leek, maar rijd wel graag in mijn GC v8. sinds zeer kort slaat de auto echter (te) vaak op hol. rijdend op franse, vaak hobbelige snelwegen schiet de auto in een soort stuip, raakt de balans uit fase en is hij heel lastig (stevig remmen - erg gevaarlijk op de snelweg) weer in fase en onder controle te krijgen. mijn nederlandse garaghouder zegt het probleem niet te kennen, en ik kan het hem vanwege de prettige kwaliteit des vaderslands rijbanen ook niet tonen. wat te doen? heeft dit met de stabilisatiestang te maken? met de afstelling, met de bandenspanning? de rechterachteras is recentelijk vervangen. kan dit hiermee te maken hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...