Spring naar bijdragen

Ronnie2

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ronnie2 geplaatst

  1. Ik heb even een vraagje, ik heb een GC 2.7 CRD van 2005, model 2004. Nu heeft hij de laatste tijd nogal last van stuurspeling. Als ik aan het rijden ben kan ik met het stuur een stuk naar links en rechts draaien alvorens de Jeep begint te reageren. Ik vind dit natuurlijk niet zo'n veilig gevoel. Wat zou dit kunnen zijn ?? Uitlijning ?? De banden zijn alle 4 gelijk afgesleten. Alvast bedankt
  2. Dat zou ik niet doen, je weet toch niet of alle olie eruit is !! In de koppelomvormer zit er ook olie. Dus kan je evengoed teveel of teweinig olie in de automaat hebben na het vullen , en die automaten van Mercedes zijn al heel gevoelig daarvoor. Ik heb mijn olie een week of 5 geleden laten vervangen bij Mercedes, ineens ook tussenbak en differentielen. Als je het toch zelf gaat doen denk dan ook aan de automaatfilter, die moet je ook vervangen.
  3. Ronnie2

    Set Velgen WJ

    Welk type velgen ? 16 of 17" ?
  4. De dealer geeft op voor mijn GC 2.7 crd Laredo 2005 met toch quadra-drive (geen quadra-trac II) Olie dieselmotor : SAE 10W40 ACEA A3/B4, API CF, MB 229.10 Olie achterbrug : Mopar Syntetische brugolie SAE 75W-140 met 114ml limited slip additive toevoeging. Olie voorbrug : als achterbrug Olie aircocompressor : PAG ND-8 Olie automaatbak NAG1 : Shell 3403 Olie transferbak : Mopar verdeelbakolie NV245/247 Koelvloeistof : Mopar HOAT Olie stuurbekrachtiging : Mopar power streering fluid Remvloeistof : Mopar dot3 ( Dot4 en/of dot4+ is ook toegestaan )
  5. Ik heb voor veiligheid een afspraak bij de dealer gemaakt. Zo ben ik er zeker van dat er overal voldoende nieuwe olie in zit. Hij heeft me trouwens een lijst meegegeven welke olie te gebruiken, zeer nuttig voor de volgende keer !!
  6. Ronnie2

    garage

    Hallo, weet er iemand een goede garage in Limburg ?? Liefs Belgisch Limburg. Een garage die voldoende van Jeep kent en toch democratis is als het over de prijzen gaat.
  7. Ja heb ik gezien, heb dus een Quadra-trac II of een quadra drive. Want zoals ik eruit kon opmaken heeft de quadra-trac I geen low-gear, en dat heeft de mijne dus wel.
  8. Hallo, ik ben Ronnie en heb sinds een week of 6 een Grand Cherokee gekocht. Het is een Laredo 2.7 Crd van begin 2005, dus nog een WJ. Vorige week heb ik alle filters en olie vervangen van en rond de motor, wat goed ging. Maar nu, de onderkant, de aandrijving dus...... Hoe ik het heb kunnen opzoeken hier : Automaat : ATF SP 2052 en filter maar hoeveel liter ?? Dif. voor : HS GL-5 75W140 1.4 liter Dif achter : GL-5 80W90 1.4 liter verdeelbak : ATF Sp 2052 hoeveel liter en zit daar ook een filter ?? Resten nog de bekende vragen : Het is een Laredo uitvoering met Quadra-trac ( staat vermeld onder de pook ), moet daar nog toevoeging bij of zit dat in de genoemde olien ?? Heeft een Laredo dif slip ?? Wat is eigenlijk het verschil tussen een quadra-trac en quadra drive ?? Hebben ze allebij een viscokoppeling ?? Alvast bedankt, Greetz, Ronnie:)
  9. Ja dat is goed voor mij, maar welke provincie woon je ? Ik in Limburg
  10. Hallo Libero die verzendkosten is dat ook voor Belgie ?? Heb namelijk interesse in die gasveren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...