Spring naar bijdragen

Hans Ronteltap

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Hans Ronteltap

  • Verjaardag 18/01/1953

Hans Ronteltap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Kan niet anders dan lucht in het systeem. Met 2 man ontluchten, maar wel potje onder slang anders zonde van de olie. Succes.
  2. Bij mij zaten die bouten ook los en heb ze stevig aangedraaid. Helaas was dit niet de oplossing van het probleem, want mijn Jeep bleef fluiten. Misschien dat een pakking lek is. Hoorde laatst dat het probleem ook in de visco-koppeling kan liggen door verkeerde of te weinig olie. Wie heeft hier ervaring mee?
  3. Beste mensen, ik heb een Wrangler YJ van 1988, 4,2 6 cyl. en nu doet zich het volgende probleem voor. Wanneer de motor na een korte rit warm is ontstaat er een hevige fluittoon die de trommelvliezen doet scheuren. Mensen kijken niet alleen om vanwege de Jeep, maar ook vanwege de enorme herrie. Bij gas terug nemen verdwijnt dit gefluit, maar bij gas geven komt het in alle hevigheid terug. Ook bij stationair draaien houdt de herrie aan en zelfs zo erg dat het moeilijk is na te gaan waar dit precies vandaan komt. Mijn vermoeden gaat richting carburatie (Weber). Wie herkent dit probleem en kan een oplossing geven? Bedankt en groet, Hans Ronteltap
×
×
  • Nieuwe aanmaken...