Spring naar bijdragen

JeepCherokee

Forum member
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door JeepCherokee geplaatst

  1. 15 april 2013 word hij Old-Timer. 340.000km. automaat 4x zgan banden (+reserve ongebruikt) benzine trekhaak nieuwe extra sterke accu nieuwe multiriem en lager/rol nieuwe luchtfilter word dagelijks mee gereden bodemprijs 2500 Euro 06 5793 0288 of voicemail of via mail op : bikert@hotmail.com
  2. TE koop : 1x Michelin Radial X 215 75 R15 M+S op Jeep lichtmetalen velg gebruikt maar nog goed profiel. 100 Euro
  3. Het is een M+S band (ik weet niet hoe ik mijn post kan corrigeren?)
  4. Te koop : Cooper Life Liner II 215/75R15 102S op Jeep velg met wielkap Splinternieuw met bon 21-11-2011 Profile Tyre Center. Mag weg voor 100 Euro.
  5. Te koop : 2x Technic Trackers op velg met Jeep wielkap. 215 R15 Goed profiel. 60 Euro per stuk 100 Euro voor beiden
  6. inmiddels al contact gehad. dus ik zal wel eens die kant op sturen of bestellen.
  7. hallo, ik ben op zoek naar spullen voor mn XJ 87. kan iemand mij vertellen waar er winkels met accessoires op voorraad zijn ? tweedehands is ook prima. omgeving randstad (adam,/rdam/utrecht) en evt open op zaterdag. alvast bedankt voor de moeite.
  8. geweldig artikel. weer een hobby erbij die uit de hand gaat lopen ...
  9. Dit zal ik ook eens bekijken. Bedankt voor de input ! Super.
  10. inmiddels in de manual gevonden met verificatie van 4x4 Scheveningen(dank!)
  11. Hallo, Ik ben op zoek naar terreinbanden : Technic Tracker Technik Radial . Kan iemand mij vertellen waar ik deze het best kan halen in NLD ? Bij voorbaat dank.
  12. Goedemiddag Cherokeeliefhebbers, Nieuw op dit mooie forum. Sinds kort ook een cherokee in bezit en probeer mijzelf rap in te lezen maar toch even een praktische vraag om te leren de standaardzaken gelijk te kunnen doen. Motoroliepeilen wijst zichzelf daar ik de peilstok kan zien. Ik heb ook de XJ service manual 84-93 gevonden(puur technische handleiding) maar kan toch niet vinden hoe ik simpelweg het koelvloeistofniveau kan peilen. Ik heb een 87'er en voorzover ik kan oordelen helemaal standaard. Nergens kan ik een bakje met streepje vol/empty of peilstok of iets dergelijks vinden. Als ik voor de jeep sta met motorkap open zie ik rechts bij scharnier kap een (vierkant) reservoir wat als het goed is voor de ruitensproeiervloeistof is. En links in de hoek bij scharnier kap zit een iets kleiner elliptisch reservoir wat als ik goed gelezen heb het koelvloeistofexpansiereservoir is. Moet dit vol zijn ? Zo ja hoevol ? Hoe meet ik ? Kan ieder type koelvloeistof erin of moet er een speciaal type in ? Op de radiator heb ik niet iets kunnen zien wat op een kijkvenster/peilstok/dop lijkt. Temperatuur blijft onder 100 bij het rijden. Ik heb al gezocht op het forum hiernaar en vond veel over koeling maar niet over o.a. het simpelweg checken. Bij voorbaat dank voor een reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...