Spring naar bijdragen

peet38

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1979

peet38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi,gister tijdens het rijden hoorde ik iets sissen. Heel zacht.En dan was het weer weg. Er zit een scheurtje in een slang.Maar omdat mijn temperatuur meter kapot is.Kon ik niet snel genoeg opmerken dat de temperatuur opliep. Ik wil dus een universele meter gaan monteren. Wie heeft hier al ervaring mee.Type en waar ik hem op aan moet sluiten.(of de bestaande bedrading gebruiken) Wat ik heb begrepen schijnt de standaard meter niet ook nauwkeurig genoeg tezijn.Klopt dit? Bedankt!
  2. Zal eerdaags een foto maken. banden staan gelijk aan de kasten.
  3. Klopt heb ook smalspoorassen. Heb ze er net onder gezet.
  4. Het is alleen 60mm per as. Heb ze net binnen(4 spacers). kosten 235euro incl verzendkosten. Dus goedkoper als op de site.
  5. Heb ze besteld bij 4 wheel parts .de.
  6. Bedankt,voor je reactie. En maakt het voor ook niets uit.
  7. Ik zal me voorstellen.Peter uit Zoetermeer. Sinds 2 maanden ben ik in bezit van een cj7 v8 uit 79. Waar inmiddels al weer genoeg aan vervangen is. Wiellagers,remmen ,remleidingen,stuurhuis,banden /velgen. Van de week hebben ze er headers en flowmasters onder gemaakt.Wat overigens een stuk beter rijd. Nu heb ik meteen een vraag. Ik heb van bushwacker fenders gemonteerd. Maar achter staan de wielen tever in de kasten. Nu twijfel ik om er 60mm spacers onder temonteren. Wat zijn jullie ervaringen hiermee en eventuele tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...