Spring naar bijdragen

Willys Overland

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Willys Overland

  • Verjaardag 31/07/1958

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Land van Maas en Waal
  • Interests
    Willy Overland 1943. Smart Roadster.

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2011

Willys Overland's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Vervolg. Eerst allemaal een vrolijk Kerstfeest. Ik schrijf dit vanaf mijn vakantie adres in Itali
  2. Vervolg. Ik heb mijn JK weer terug. Computer is vernieuwd. Nu maar afwachten wat de JK doet als het regend. Ik heb ook een aanbod gehad van de dealer. Als ik 10.000, bij leg heb ik een nieuwe. Maar let op dit is dus een kale JK Geen side bar, geen special black LM velgen19", geen leren bekleding met stoelverwarming, enz enz of te wel er komt nog minimaal 6.500, / 7.000, bij. Leuk aanbod voor een JK Jeep waar ik al meer dan 18 maanden ellende mee heb. Gaan we dan ook niet doen. Groet en een prettige zondag, Dick.
  3. Vervolg: Dinsdag moet de JK weer naar de dealer, Jeep import NL komt er bij. Afgelopen week was het weer goed raak, de Jk hikt nu soms ook al bij het optrekken als het regend. Ik weet niet waar dit gaat eindigen. Radar/Kassa? Een ding staat vast we nemen afscheid van het merk Jeep na meer dan 20 jaar. Dick.
  4. Storing is nog steeds niet opgelost. Het is nu in behandeling bij importeurJeep. PeterB heb jij ook een JK diesel en waar zit dat sensor. Zodra ik nieuws heb horen jullie het. Beste Roo4JK heb je interessen in een orginale MB uit 1943. De Willy Overland is te koop en staat bij mijn dealer in de showroom. mvg. Dick.
  5. Storing is nog steeds niet gevonden. Gelukkig gaat het morgen regenen. Vema heeft contact gehad met collega dealers en importeur. Stoteren is niet bekend! Ik stuur al meer dan 20 jaar met het merk Jeep maar de aardigheid gaat er nu aardig vanaf.
  6. Het stomme is hij stottert alleen met regen.
  7. Hartelijk dank voor jullie reactie. Het is een automaat. Mijn dealer is Vema ik kom al meer dan 15 jaar bij dit bedrijf. Gelukkig is het nog steeds garantie, JK staat nu al weer 15 dagen bij hun. Ze doen en proberen van alles om storing op te roepen. Roo ik stuur jouw bevindingen aan Vema door.
  8. Goedemorgen Jeep brothers. Ik heb een stotter probleem met mijn JK Unlimited 2012. Als het regent en de snelheid is zo rond de 80 km en net boven de 110 KM stottert mijn JK. Houd dus even in soms 2 / 3 x achter elkaar en gaat weer door. De JK is al diverse malen bij de dealer geweest maar het is niet te vinden. Komt dit probleem bij een van jullie bekend voor graag een reactie. Alvast bedankt. Dick.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...