Spring naar bijdragen

Intellimen

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Intellimen geplaatst

  1. Net zoals marktplaats app. Het zou mooi zijn om de posts te volgen. eventueel een widget voor je smartphone. Ik hoop in de toekomst.
  2. Dit bericht is dan bedoeld voor de moderators en natuurlijk voor de programmeurs onder ons. Zou het niet handig zijn om een android applicatie te bouwen voor jeepforum. ik als android gebruiker zou het wel handig vinden. ik denk dat er wel meerdere zijn. Of natuurlijk ook voor andere OS.
  3. Nah, ik heb geen ATF gebruikt maar dat speciale middel wat eerder in reacties ook aangeradenwerd. ik heb er nu ongeveer 120km opzitten in 2 dagen. Helaas is bij het tikken niet voorbij. I hoor het ook echt tikken.Van stilstand optrekken/gasgeven hoor ik het erger tikken. Ik baal er wel van dat het bij mij niet geholpen heeft. wat kan ik nu doen als volgende stap? Is het mogelijk dat een van de kleppenstellers stuk is?
  4. Ok, dank je wel voor de snelle reactie. Ik hoop dat het bij mij ook helpt. Ik laat het wel weten...
  5. Ik ben eigenaar van een grand cherokee '99. 4.0l op gas. Ik heb ook de zelfde probleem. Mijn kleppen stoten ook. Mijn vraag is: Is het de bedoeling dat ik meteen 100 km moet rijden nadat ik ATF in mijn blok heb toegevoegd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...