Spring naar bijdragen

Euro Camp Jeep


Dutch Rebel
 Share

Recommended Posts

Beste Jeepers,

Belofte maakt schuld!! Dus vandaar dit bericht.

Ik had beloofd om jullie op de hoogte te houden wanneer en waar Euro Camp

Jeep 2008 zal gaan plaatsvinden. Dit is sinds afgelopen vrijdag bekend.

Nederland zit in de tweede wave van 6 t/m 8 juli en gaat plaatsvinden in

Fleesensee in Duitsland (ca. 683 km vanaf Amsterdam).

Mocht u ook dit jaar willen deelnemen verzoek ik je om een

inschrijfformulier te halen bij uw dealer. Gezien de enorme belangstelling

voor dit event gaan zij de regel hanteren: wie het eerst komt het eerst

maalt!!

Alle inschrijvingen dienen voor 1 maart bij de dealer binnen te zijn.

Met vriendelijke groet,

Ruud van Hu�t

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Overigens is er wel wat nieuws te vinden:

Europees debuut van karaktervolle Trailhawk

De Jeep Trailhawk beleeft tijdens Euro Camp Jeep zijn Europese debuut. De wereldpremière van deze Concept Car vond begin dit jaar plaats tijdens de autotentoonstelling van Detroit. Het chassis van de nieuwe vierdeurs Wrangler dienst als basis voor de Trailhawk. Maar Jeep heeft in dit model tegelijkertijd z’n authentieke merkwaarden met comfort, gemak en de souplesse van een volwaardige ‘highway cruiser’ gecombineerd.

De bezoekers waren net als ontwerper Nick Vardis enthousiast over de karaktervolle looks van de Trailhawk. In het oog springend zijn de grote traditionele grille met zeven sleuven en de koplampunits met Xenon-LED-lampen die bijdragen aan een ‘boze blik’. Vardis: “De Trailhawk valt op door zijn bijzondere proporties. Hij is 1,97 meter breed 4,86 meter lang en 1,76 meter hoog. Door zijn enorme neus, zeer korte overhangen van de carrosserie en een wielbasis van 2,95 meter oogt hij dramatisch lang. De voorruit is onder een scherpe hoek geplaatst en de taillelijn loopt naar achteren toe scherp op. De B-stijl ontbreekt. Het silhouet van de Trailhawk suggereert al kracht en snelheid als de auto stilstaat.

Hij heeft prominente wielkasten, die de traditionele Jeep trapeziumvorm als basis hebben. De wielkasten bieden plaats aan 22-inch lichtmetalen wielen. Deze geven ruimte aan een fors gedimensioneerd remsysteem. De rode kleur van de remklauwen komt terug in de banden die speciaal voor de Trailhawk zijn ontworpen.”

Opmerkelijk interieur

Ook het interieur is opmerkelijk. Volgens Cliff Wilkins, die verantwoordelijk is voor het interieurdesign, is het volledig met de computer ontworpen zonder dat er traditionele schetsen of 3D-modellen aan te pas kwamen. De Trailhawk heeft vier zitplaatsen. Een unieke middenconsole strekt zich uit over de gehele lengte van het interieur. Deze console is open te klappen en biedt daardoor veel bergruimte. De ‘Terrain Selector’ voor de bediening van de reductiebak bevindt zich op het centrale deel van de middenconsole en de versnellingsbak en de handrem worden elektronisch bediend via een combischakelaar rechts van het stuur. “Het dashboard is een designitem op zichzelf waarin ronde vormen een hoofdrol spelen,” aldus Wilkins. De instrumenten zijn evenals de 12 volt aansluitingen en ventilatieopeningen ondergebracht in een ronde behuizing van gepolijst aluminium. Het in twotone leder bekleed stuurwiel is van aluminium. Het navigatiesysteem heeft een opklapbaar flatscreen bovenop het dashboard en wordt bediend via een ‘touchpad’ zoals dat ook op moderne laptops is te vinden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...