Spring naar bijdragen

dure sportauto's in de prak


dollarguy
 Share

Recommended Posts

veel pics van ferrari's, porsches, esprit, en andere sportauto's totaal aan gort gereden

[Modbreak]Na wat research n.a.v. het ip adres van deze "gebruiker" kwam deze site o.a. naar voren m.b.t. tot de domeinnaam welke aan het ip adres van deze "gebruiker" gekoppeld is....

Klikkerdeklik

[/Modbreak]

*als je deze link volgt kom je op een inbelsite. Pas dus op waar en wat je klikt!*

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aan de moderatoren:

indien je jullie forum niet tot een puinhoop willen herschapen, zouden jullie best dergelijke threads ASAP verwijderen... "dollarguy" is nu niet direct de nickname waar je mee naar buitenkomt op een Jeep forum. En de thread heeft ook al niets met Jeep te maken, ook al is dit 't Café. Slechts één berichtje heeft hij op 't forum nagelaten, en dat alleen om zijn site te 'promoten'...

Klik op de links in zijn site, dan kom je op een commerciële inbelsite terecht. Zogenaamde "dollarguy" krijgt dus een %-tje op iedereen die via zijn eigen site een abonnement neemt op de betaalsite.

Als 't één maal lukt, dan zullen anderen snel volgen. Voor dat je het beseft is dit forum doorspekt met nonsens en zal de echt in Jeep geïnteresseerden niet langer langs dit forum passeren - vanwege te veel "bullshit".

Dus, heren moderatoren, DELETE this thread! (en verander de policies betreffende berichteninhoud... desnoods steek ik een handje toe om dit forum in leven te houden)

(dit is eveneens van toepassing op de thread over MSN 7: zolang dit product niet door MS op de markt is gebracht, blijf er dan met je fikken vanaf en accepteer geen dergelijke threads meer van iemand die slechts 3 berichtjes heeft gelaten op 't forum)

Just my cent,

eL Tee

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat ben je lekker streng El Tee... dat mag ik wel. wink.gif

Nee serieus, fijn dat je meedenkt. Het is idd van de zotte dat iemands eerste berichtje in deze sfeer ligt. Al eerder hebben we een reisbureau gehad die ook meteen begon met zijn site te promoten.

Nu is het best een discussie waard geweest als deze 'dollarguy' een jeep heeft/had en af en toe ook wat zinvols in de groep gooit, maar dit gaat idd niet.

Bij deze is het topic gesloten. Deleten doen we zo weinig mogenlijk... maar iedereen is dus bij deze gewaarschuwd!

Wat betreft inhoud; we zijn vrij 'open-minded', zeker in het café waar iedereen maar wat rond spamt en zo hoort het ook. Alleen postjes met onloelaatbare teksten/plaatjes en commercie staan we in beginsel niet toe. Zeker niet zonder overleg.

*edit* ik heb het toch maar open gelaten. Ik ben namelijk benieuwd of deze dollarguy nog wat commentaar heeft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...