Spring naar bijdragen

JVC Harddisc recorder dr-mh300/se


Marcel79
 Share

Recommended Posts

  • TE KOOP:
    JVC HARD DISC RECORDER.
    € 200,-

  • IS NIEUW, DOOR MIJ NOOIT GEBRUIKT.
    HAD HEM GEINSTALLEERD MAAR DAT GING NIET GOED IS DIE KAPOT GEGAAN. WEGGEBRCHT VOOR REPARATIE, IS GEREPAREERD VOOR € 195,- DAARNA NIET MEER GEBRUIKT. IS OVERBODIG GEWORDEN DOOR AANSCHAF DIGITALE TELEVISIE MET HD RECORDER.
    KAN OPGESTUURD WORDEN IS HELEMAAL COMPLEET MET GEBRUIKSAANWIZING, SCARTKABEL EN AFSTANDBIEDING.
    Algemeen
    Partnumber
    DR-MH300S
    Toelichting partnumber
    zilver
    Kleur(en)
    Zilver
    Introductie model
    2005
    Op Kieskeurig sinds
    september 2005
    Afmetingen (H x B x D)
    7 x 44 x 30 cm
    EAN
    4975769304309
    Opname mogelijkheden
    DVD-R, DVD-RAM Weergave
    WeergaveIn dit veld staat aangegeven welke formaten de dvd-recorder kan lezen. De meeste formaten spreken voor zich, enkele formaten worden hieronder uitgelegd. DVD-Audio Dit systeem gebruikt de capaciteit van een DVD-schijfje vrijwel volledig voor de opslag van geluidsinformatie. DVD-audio wordt dikwijls verward met muziek DVD-Video waarop beeld en geluid is opgenomen. Maar bij deze DVD´s wordt het geluid gecomprimeerd in het DolbyDigital of DTS-formaat opgeslagen. DVD-Audio werkt met veel minder compressie dan bij DolbyDigital of DTS. DVD-Audio gebruikt het conventionele PCM-systeem zoals bij de CD, maar met een veel hogere sampling frequentie en bitrate, dit resulteert in een betere geluidskwaliteit. Net als bij de DVD-Video staat er op de DVD-Audio meestal een meerkanaals (5.1) opname. Om deze met hoge kwaliteit weer te geven moet u de speler op een analoge 5.1 (of 6.1/7.1) van uw versterker of receiver aansluiten. Meestal kunnen de DVD-Audio schijfjes ook op een normale DVD-speler afgespeeld worden. De fabrikant heeft dan extra DolbyDigital of DTS informatie op het schijfje aangebracht. De weergave beschikt dan uiteraard niet over de hoge DVD-Audio kwaliteit. SACD Deze afkorting staat voor Super Audio CD, ontwikkeld door Philips en Sony. De SACD is in feite een DVD-schijfje dat alleen geluid weer kan geven. De extra ruimte die het DVD-schijfje biedt ten opzichte van een normale cd wordt gebruikt voor een hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen voor meerkanaals (5.1) geluid. De meeste SACD´s die in Europa op de markt komen zijn hybride, dit betekent dat u niet per se een SACD speler nodig heeft om deze schijfjes af te spelen. Als u het hybride schijfje in een normale cd speler stopt kunt u een gewoon stereo signaal met de normale CD-kwaliteit weergeven. Gebruikt u echter een SACD-speler om het schijfje weer te geven dan profiteert u van de hogere geluidskwaliteit en in veel gevallen van de meerkanaals opname. SACD werkt niet met het conventionele PCM of DolbyDigital systeem. Er wordt een nieuw systeem voor de codering gebruikt, DSD genaamd. Omdat de bestaande receivers en versterkers niet over de decoders beschikken om dit digitale DSD signaal om te zetten naar analoog, bent u aangewezen op de decoders in de SACD speler. Dit betekent in de praktijk dat u voor meerkanaals SACD weergave een 5.1 (of 6.1/7.1) analoge ingang moet hebben om de speler aan te sluiten. Voor de weergave van een DVD-Video of CD sluit u de recorder gewoon op de digitale ingang van de versterker of receiver aan.
    CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM, JPG, MP3, SVCD, Video-CD
    DTS Digitale decoder
    Digitale decoderEen digitale decoder zorgt voor de ruimtelijke weergave van geluid. Als deze aanwezig is in de DVD-recorder hoeft u geen externe decoder meer aan te schaffen om de recorder aan te sluiten op een digitale versterker.
    Regiovrij
    Progressive scan
    Ingebouwde videorecorder
    Opnemen
    Aantal timer blokken
    16
    Aantal timer dagen
    365 ShowView
    ShowViewEen eenvoudige manier om de schakelklok te programmeren. De cijfercodes die in verschillende radio- en televisiebladen bij de programma's staan kunnen worden ingevoerd. Deze code bevat de datum, zender en start- en eindtijd van het betreffende programma zodat de recorder weet wanneer welk programma opgenomen moet worden.
    PDC
    Guide+
    Timeslip
    Single layer
    Single layer opnametijd (XP)
    60 min.
    Single layer opnametijd (SP)
    120 min.
    Single layer opnametijd (LP)
    240 min.
    Single layer opnametijd (EP)
    360 min.
    Dual layer
    Dual layer opnemen
    Harde schijf
    Harde schijf
    Opslagcapaciteit
    160 GB
    HD opnametijd (XP)
    34 uur HD opnametijd (SP)
    HD opnametijd (SP)Opnametijd bij gebruik van de Standard Play (SP) modus. In deze modus zijn opnames van dezelfde kwaliteit als film-dvd's.
    69 uur
    HD opnametijd (LP)
    138 uur
    HD opnametijd (EP)
    209 uur
    Aansluitingen
    Optische uitgang
    Coaxiale uitgang
    Component uitgang Aantal scart uitgangen
    Aantal scart uitgangenHet aantal scart uitgangen waarover de DVD recorder beschikt. Een scart uitgang is de standaard uitgang voor video. Als uw televisie beschikt over een component ingang kunt u, voor een betere kwaliteit, kiezen voor een recorder met component uitgang.
    2
    HDMI-uitgang
    S-video ingang
    S-video uitgang DV-ingang
    DV-ingangMet een DV-aansluiting is het mogelijk om opnames van een camcorder over te zetten naar een DVD. De camcorder moet dan wel ook een DV-aansluiting hebben. Overigens zijn er ook fabrikanten die een andere naam gebruiken voor deze aansluiting, zo worden onder andere de naam FireWire en i-Link gebruikt.

bewerkt door Marcel79
Geen prijs vermeld
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...