Bumper Geplaatst February 5, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 5, 2010 ovenschotel met kabeljauw/ontbijtspek, aardappels en witlof. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
fr-ed Geplaatst February 5, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 5, 2010 Zuurkool+uitjes+mosterd+kipreepjes en stukies appel met aardappel puree en Worst Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
EJG Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Dochter had b diplome gehaald , dus ze mocht zeggen wat ze wilde eten. Komen dus net uit het cowboy restaurant:D Eten was weer super in Woudenberg texas. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Eergisteren een paar kippen geslacht. Vanavond gebakken kippenmaagjes en kippenlevertjes op toast. Flesje rode wijn erbij, beetje kaas na. Mmmmm. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Utah Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Eergisteren een paar kippen geslacht. Vanavond gebakken kippenmaagjes en kippenlevertjes op toast. Flesje rode wijn erbij, beetje kaas na. Mmmmm. Wijn en kaas om de smaak van dat afvalvlees weg te werken? Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Chris Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Eergisteren een paar kippen geslacht. Vanavond gebakken kippenmaagjes en kippenlevertjes op toast. Flesje rode wijn erbij, beetje kaas na. Mmmmm. Leven jullie daar nog in de middel eeuwen ? Wij hebben hier slagers Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Wijn en kaas om de smaak van dat afvalvlees weg te werken? Hollanders zijn zooo 'verwend' dat ze niet meer weten wat echte smaak is. Kom eens gezellig langs, dan maak ik een verrukkelijke andouillette voor je. Lekker met frietjes, mosterd en een rode Bourgogne. Alleen: toeristen lusten het meestal niet. -klik- Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
joost Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Hollanders zijn zooo 'verwend' dat ze niet meer weten wat echte smaak is.Kom eens gezellig langs, dan maak ik een verrukkelijke andouillette voor je. Lekker met frietjes, mosterd en een rode Bourgogne. Alleen: toeristen lusten het meestal niet. -klik- Wel ff je bord leeg eten he! of is het niet lekker? Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Chris Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Hollanders zijn zooo 'verwend' dat ze niet meer weten wat echte smaak is.Kom eens gezellig langs, dan maak ik een verrukkelijke andouillette voor je. Lekker met frietjes, mosterd en een rode Bourgogne. Alleen: toeristen lusten het meestal niet. -klik- Ziet er lekker uit Carl, maar nee daar waag ik me niet aan:no:, maar een gebraden kippetje gaat er wel in.:yes:Maar ik moet niks van lever,nieren, hart hebben:no:, dan ga ik over me nek Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Utah Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 verrukkelijke andouillette Ff gegoogled maaruh heb je Gordon neigingen. Worst? Ingewanden? die door veel mensen als zeer onaangenaam wordt ervaren Maar je doet het wel veilig. De textuur is rubberig Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Leven jullie daar nog in de middel eeuwen ?Wij hebben hier slagers Slagers? Supermarkten zul je bedoelen, op z'n gunstigst. Fabrieksvlees bij de kiloknaller. En biggen castreren omdat anders het vlees naar varken smaakt. Barbaren! Hamburgertje met cola als culinair orgasme op de zondagmiddag. Wist jij dat McDo suiker in z'n 'vlees' doet om aan jouw smaak tegemoed te komen?. Hier heb je nog echte slagers, ambachtslieden die hun vak verstaan. En de kippen hebben we gewoon zelf geslacht. Die hebben vrij rond gelopen en alleen graan gegeten. Dan heb je nog eens wat! Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
joost Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Lees de online krant Andouillette Marcus Huibers op 28 augustus '08, 00:00, bijgewerkt 28 augustus 2008 13:21 Rare jongens hoor, die fransozen. Neem nou de andouillette, de onappetijtelijke worst van varkensdarm, pens en andere ingewanden. De fransen zelf zijn er verzot op, want je vindt ze op elke menukaart, vaak zelfs als daghap. Dat verklaart waarom wij toeristen er regelmatig instinken, want van een afstandje zie je geen verschil met een braadworst, en ook Franse obers doen enorm hun best om te verhullen wat ze allemaal in zo’n andouillette proppen. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Ff gegoogled maaruh heb je Gordon neigingen.Worst? Ingewanden? Maar je doet het wel veilig. Je hebt wel humor. Ik hou van je:lol: Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Het vlees komt hier uit eigen 'tuin'. Deze was ter ere van ons trouwfeest. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
joost Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Het vlees komt hier uit eigen 'tuin'.Deze was ter ere van ons trouwfeest. [ATTACH]6418[/ATTACH] Vlees uit eigen tuin? Doet me aan iemand denken:D Nog van Harte Gefeliciteerd Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Chris Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Het vlees komt hier uit eigen 'tuin'.Deze was ter ere van ons trouwfeest. [ATTACH]6418[/ATTACH] Als we komen mag je dat nog wel een keer doen Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Als we komen mag je dat nog wel een keer doen Met plezier. Lammetjes ook goed? Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Chris Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Met plezier. Lammetjes ook goed?[ATTACH]6419[/ATTACH] Van mij wel Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Reservoir Dogs Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 (bewerkt) Het vlees komt hier uit eigen 'tuin'.Deze was ter ere van ons trouwfeest. [ATTACH]6418[/ATTACH] Van harte! Carl,je hebt helemaal gelijk hoor, lekker eten komt niet van de Mac! In Frankrijk hebben ze vast niet zoveel mensen met suikerziekte. We vreten ons klem in de de conserverings middelen. Doe mij maar echt dood dier ipv gemalen E nummers! Zo gauw ik wat meer tijd heb, kom ik zowieso een keer bij je eten..... February 6, 2010 bewerkt door Reservoir Dogs Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 6, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 6, 2010 Van harte! Carl,je hebt helemaal gelijk hoor, lekker eten komt niet van de Mac! In Frankrijk hebben ze vast niet zoveel mensen met suikerziekte. We vreten ons klem in de de conserverings middelen. Doe mij maar echt dood dier ipv gemalen E nummers! Walter, dank voor de felicitatie (Joost ook overigens), het feestje was alweer twee jaar geleden, maar de herinnering blijft! Goed eten is hier een permanent onderwerp van gesprek en aandacht. Hier vind je in de supermarkt bij voorbeeld kippen van topkwaliteit die 4 x zoveel of meer kosten dan die waterbommen in NL maar die dan ook echt lekker smaken. Een goede worst is hier duurder per kilo dan het vlees waarvan-ie gemaakt is, want er is tenslotte waarde aan toegevoegd. In NL stoppen ze eerst over-datum vlees in het gehakt en als dat over blijft doen ze er kruiden in en stoppen ze het in de worst. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
joost Geplaatst February 7, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 7, 2010 Walter, dank voor de felicitatie (Joost ook overigens), het feestje was alweer twee jaar geleden, maar de herinnering blijft!Goed eten is hier een permanent onderwerp van gesprek en aandacht. Hier vind je in de supermarkt bij voorbeeld kippen van topkwaliteit die 4 x zoveel of meer kosten dan die waterbommen in NL maar die dan ook echt lekker smaken. Een goede worst is hier duurder per kilo dan het vlees waarvan-ie gemaakt is, want er is tenslotte waarde aan toegevoegd. In NL stoppen ze eerst over-datum vlees in het gehakt en als dat over blijft doen ze er kruiden in en stoppen ze het in de worst. Er is dan ook wel een behoorlijk verschil van cultuur. Er zijn in Nederland ook wel winkels met hoge kwaliteit natuurlijk maar dan moet je inderdaad niet naar de supermarkt gaan. Zelf ga ik vaak naar de Sligro, waar veel restauranthouders hun inkopen doen en daar is het kwalteitsniveau van vlees/wild/gevogelte en vis ook stukken hoger. Ook de prijs ja, maar lekker eten mag van mij best wat kosten. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Chris Geplaatst February 7, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 7, 2010 Er is dan ook wel een behoorlijk verschil van cultuur. Er zijn in Nederland ook wel winkels met hoge kwaliteit natuurlijk maar dan moet je inderdaad niet naar de supermarkt gaan.Zelf ga ik vaak naar de Sligro, waar veel restauranthouders hun inkopen doen en daar is het kwalteitsniveau van vlees/wild/gevogelte en vis ook stukken hoger. Ook de prijs ja, maar lekker eten mag van mij best wat kosten. Dat ben ik helemaal met je eens Ik denk dat we maar eens een tripje naar Carl moeten gaan plannen Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Reservoir Dogs Geplaatst February 7, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 7, 2010 Dat ben ik helemaal met je eensIk denk dat we maar eens een tripje naar Carl moeten gaan plannen Carl,als ik het zo lees krijg je het druk! Eten,drinken en Jeepen........we komen er aan! groeten Walter Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Utah Geplaatst February 7, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 7, 2010 Kom eens gezellig langs......... Het vlees komt hier uit eigen 'tuin'.Deze was ter ere van ons trouwfeest. Een uitnodiging als het feest al is geweest? Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ours alpin Geplaatst February 7, 2010 Rapporteren Share Geplaatst February 7, 2010 Allemaal welkom en plaats genoeg. Wij wonen op de camping van een vriend, die zelf ook benzine in z'n aderen heeft, dus Jeepers zijn er welkom. We hebben zelfs wat 4x4-mogelijkheden op eigen terrein (8 ha) en er is natuurlijk veel te beleven, hier in de Alpen. Weet bij voorbeeld dat de fameuze Croisière Blanche hier 30km vandaan gehouden wordt. Als jullie tegelijk komen kunnen we wat dagactiviteiten organiseren in groepsverband. Buiten het hoogseizoen (juli en augustus) hebben we het meeste tijd. -hier- de site van de camping Maar het ging hier over eten, toch? Dus als jullie serieus willen dat we hier iets organiseren voor een groepje, maak gerust een nieuw topic aan. Als je individueel vragen hebt, stuur me gerust een PM. Citeren Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.