Spring naar bijdragen

freva

Forum member
  • Aantal bijdragen

    36
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over freva

  • Verjaardag 26/11/1971

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1993

freva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, sinds een paar dagen licht het lamjpe 4WD op , alhoewel hij in 2WD staat . Zit er misshien een kontakt op de tussenbak en wat kan ik eraan doen ?
  2. freva

    4X4 High

    Hallo, Even een vraag ; ik heb mijn achter cardan stuk , kan ik met de jeep in 4H rijden( tot aan de Jeep garage) zonder achtercardan of beter niet ?
  3. Ik ga andere shakles zetten , boomerang shakles . Die hebben een andere vorm, een kunstofbus met smeekanalen en nippels . Zal ook wel veel beter zijn ,mocht dat nog niet helpen ga ik ook over naar Skyjacker . Thx voor de info .
  4. Bij het optrekken , stottert de Jeep soms , ze ligt op LPG van het merk Impco . Ik heb al wat meer gas bijgegeven (schroef halve slag uitgedraaid) maar het helpt niet veel vind ik . Ik moet wel zeggen , er was een gat in het luchtfilterhuis (van een snorkel waarschijnlijk ) dat ik terug dichtgemaakt heb , zou het daaraan misschien kunnen liggen . De motor krijgt nu misschien minder lucht ???
  5. Kan mij iemand de maten van de lagers doorgeven ; dikte , binnen- en buitendiameter . Ik kan ze misschien wel op mijn werk vinden
  6. Thx voor de hulp , zal het wel zien als ik eraan bezig ben
  7. Hoe moet ik mijn wiellagers vervangen , moet het differentieelhuis daarvoor opengemaakt ? Het is een originele as , ik vermoed Dana 35 .
  8. Ik heb de plastic stekker met 4 losse draden die naar de sonde gaat , die draden zijn uit de sonde gerukt door (een tak of ....) ???? Ik kan misschien beter een nieuwe sonde kopen ? Kan het zijn dat de motor op benzine niet mooi meer draait door een defecte sonde , op gas rijdt ie goed ?
  9. Ik heb de stekker met de draden er los aan , ze zitten nietmeer in de sonde . Welke kleuren moeten waar ? Had hem eraf gereden en daarna terug aangesloten , maar nu draait de motor nietmeer mooi , waarschijnlijk door het verkeerd aansluiten .
  10. Kan ik ook eens proberen , garage zal nog wel een standaard veren pakket hebben liggen .
  11. Bedankt voor de vele reacties , iik ben toch al weer wat wijzer geworden . Procomp is gekend als stug , maar welk merk is gekend als (soepel) ?
  12. Een body lift zit er volgens mij niet op , de rubbers die eronder staan, zijn ongeveer 2cm hoog . Wat stel jij voor om hem iets comfortabeler te maken , schoks veranderen(ander merk of lager) of toch andere banden (33'ers) of allebei ? Zijn de bladveren ook verantwoordelijk voor het harde effect of alleen de schoks ? Als ik nu schoks van 2,5" eronder wil , moet ik dan ook ander bladveren ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...